Tomatsovs med krydderier og fløde

Tomatsovs med krydderier og fløde

Denne sovs tager lidt tid at lave, men den er nem og du har ikke brug for ret mange ingredienser. Og så smager den fantastisk!

Forberedelse: 0

Tilberedning: 30-60

Antal personer: 3-4

Ingredienser

  • 2 dåser hakkede tomater
  • 3 laurbærblade
  • 2 spsk. Timian
  • 2 tsk. sennep
  • Godt med salt og peber
  • 250 ml. fløde
  • 1-2 tsk. Chiliflager
  • 1-2 knuste hvidløg (giv hvert fed et tryk med knivens flade side)

Fremgangsmåde

Hæld alle ingredienser, undtagen fløde, i en kasserolle. Lad det simre i mindst 20 minutter. Jo længere den står og simrer, jo bedre. Når den så har simret mellem 20-45 minutter, hælder du fløden i og rører let rundt. Lad simre igen i mindst 10 minutter og gerne 15-20 minutter. Pil laurbærblade og hvidløg ud og servér.

Velbekomme!

Denne sovs smager simpelthen så godt! Den passer til rigtig mange slags kød og grøntsager, f.eks. hvid fisk, kylling eller den her fritata.

Leave a Reply

Close Menu