Flade osteboller, der er perfekte til burgere og sandwiches

Flade osteboller, der er perfekte til burgere og sandwiches

Jeg er ikke sikker på, om man overhovedet kan kalde disse osteboller for boller… De er måske nærmere runde kiks, som dog på ingen måde er tørre. De er fyldt med smag og er et lækkert alternativ til de almindelige burgerboller, vi kender, elsker og savner, når man spiser efter lchf og keto.

Forberedelse: 10

Tilberedning: 15

Der bliver ca. 8 boller/kiks ud af denne opskrift

Ingredienser

  • 80 g cheddar
  • 80 g mozzarella
  • 1-2 tsk. Chilipasta efter smag
  • 2 tsk. Sennep
  • 2 spsk. Artiskokpesto (eller anden pesto, du godt kan lide). Personligt ville jeg undgå grøn pesto, og holde mig til de røde/brune pestoer.
  • 80 blokfeta
  • Jalapeños til at komme ovenpå bollerne
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

De er sååå nemme at lave! Tænd ovnen på 180 grader varmeluft. Alle ingredienser, undtagen jalapeños, blandes rigtig godt sammen. Blandingen er halvvåd/klistret. Rul 8 kugler på ca. 4-5 cm i diameter og tryk dem helt flade (<1 cm) på en bradepande med bagepapir, så de passer i størrelsen med en almindelig burgerbolle. Læg 2-3 jalapeños oven på hver bolle. Sæt bradepanden i ovnen og giv dem 10-15 minutter indtil de er gyldne og smeltede. Køl før brug.

Velbekomme!

De har boller er ret geniale, hvis jeg selv skal sige det! De er så fyldt af smag, som virkelig kompenserer for, at de ikke har den der specielle brødkrumme. Smid en okseburger på grillen eller panden, snit nogle grøntsager og lav eventuelt en dressing – og så er der serveret! Mååååmz!

Leave a Reply

Close Menu